Toegankelijkheid

Parkeren / ingang
Het is niet mogelijk om de wagen vlak voor de deur te parkeren, aangezien onze officiële ingang aan het Dijlepad in de Kruidtuin ligt en er op dat pad geen auto's worden toegelaten. Je parkeert de wagen best in de Hanswijkstraat - ter hoogte van huisnummer 9 zijn er speciale parkeerplaatsen - zodat je via de Bruul het Dijlepad (tussen de Kruidtuin en de Dijle) kan nemen. Via de brug over de Dijle geraak je makkelijk bij ARSENAAL/LAZARUS, dat verder volledig aangepast is aan de noden van rolstoelgebruikers.

De ingang in de Hanswijkstraat mag je ook gebruiken, maar neem dan best even contact met ons op, als je hulp wenst bij het overbruggen van de twee tredes.

ARSENAAL/LAZARUS beschikt over
- een lift om je van het gelijkvloers (De Foyer) naar de eerste verdieping (theaterzaal) te brengen, een voorbehouden plaatsje voor rolstoelgebruikers op rij B (tussen het publiek) en een mindervalidentoilet.
- audiobeschrijving voor blinden en slechtzienden op de matinee van Muy Complicado op zo 18 maart (aanmelden om 14u).

Belangrijk
Gelieve bij de reservering al te melden dat je rolstoelgebruiker bent. Zo kunnen wij je een geschikte plaats en de juiste service bezorgen.

Nog vragen?
Contacteer ons: onthaal@arsenaallazarus.be of 015 42 25 44.