Reserveren en betalen

Hoe reserveren?
aan de balie - Hanswijkstraat 63 te Mechelen: op weekdagen van 9u tot 12u30 en van 13u30 tot 17u of één uur voor aanvang van de voorstelling
telefonisch - 015 42 25 44 - op weekdagen van 9u tot 12u30 en van 13u30 tot 17u
online - Ga naar de gewenste voorstelling, klik op 'tickets' en vul het reserveringsformulier in. Voor abonnementen: noteer de overige voorstellingen en data in het vakje 'opmerkingen'.

Download de bestelbon, vul in en stuur op naar het ARSENAAL of kom langs.

Hoe betalen?
aan de balie
- Hanswijkstraat 63 te 2800 Mechelen - op weekdagen van 9u tot 12u30 en van 13u30 tot 17u - Opgelet! Geen bancontact, enkel cash, visa en cultuurcheques.
aan de avondkassa - ingang langs het Dijlepad in de Kruidtuin - vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling (graag voor 20u) - Opgelet! Geen bancontact, enkel cash, visa en cultuurcheques.
overschrijving -Je ontvangt de nodige betalingsgegevens per post of email. Na betaling krijg je de tickets thuisgestuurd of worden ze (indien last-minute besteld/betaald) klaargelegd aan de avondkassa.
visa - Je geeft ons je visanummer, vervaldatum en drie laatste cijfers van de achterkant. Van zodra wij de betaling uitgevoerd hebben, sturen we de tickets op.
Mechelenbon - De bon (€ 5, € 10 of € 20) is enkel verkrijgbaar bij UiT in Mechelen.


Opgelet!
Tickets worden niet terugbetaald of omgeruild.
Na aanvang van de voorstelling wordt niemand meer toegelaten tot de zaal.
Gereserveerde tickets, niet afgehaald een kwartier voor aanvang van de voorstelling, worden doorverkocht.