Randi De Vlieghe (°1974, Brugge) volgde een dansopleiding in Brugge en werkte daarna als choreograaf, danser en theatermaker, voornamelijk in het jeugdtheater waarin hij al meer dan een decennium een unieke positie inneemt. Getuige daarvan enkele prijzen die hij tussen 2001 en 2015 in ontvangst mocht nemen: in 2015 ontving hij samen met Jef Van gestel de Nederlandse VSCD Mimeprijs voor Voetbal op hoge hakken (KOPERGIETERY), in 2008 kreeg hij de Vlaamse CultuurPrijs voor zijn eigenzinnige en veelzijdige bijdrage aan het jeugdtheater en in 2001 won hij samen met Pascale Platel de 1000 Watt-prijs voor Ola Pola Potloodgat (BRONKS).

Randi maakte zijn eerste eigen dansproductie bij fABULEUS (Ego Sublimo). Sindsdien maakte, danste of speelde hij bij o.a. BRONKS, KOPERGIETERY, HETPALEIS, Studio Orka, Hans Hof Ensemble, Tuning People en fABULEUS.

In 2011 richtte hij zijn eigen productiestructuur Moldavië op, waarmee hij eerst Blauwe Storm maakte en vervolgens POPCORN, telkens in samenwerking met fABULEUS.

In het seizoen 2017-2018 maakt Randi De Vlieghe bij ARSENAAL/LAZARUS mee de voorstelling Muy Complicado, samen met makers/spelers Laurence Roothooft, Steven Beersmans, Els Olaerts en Isabelle Van Hecke.