Nathalie Goossens (°1986) is naar horen zeggen een verwoed verzamelaar van diploma’s: Taal- en Letterkunde (UA, Bachelor en Master), Spelen (Ritcs, Bachelor en Master)  en Specifieke Lerarenopleiding Drama (AP Hogeschool). Momenteel droomt ze van een tapdansdiploma. Toen ze in 2013 afstudeerde aan de Master spel, richtte ze mee het Brusselse kunstenaarscollectief K.A.K. op.  Het ontstaan vertrok vanuit een verlangen om te onderzoeken en in vraag te stellen. De presentatie van het onderzoek varieert. In samenwerking met Theater Tartaar presenteerde ze bijvoorbeeld het journaal, runde ze een fictief office du Tourisme te Molenbeek en speelde ze de voorbije zomer de theatervoorstelling Life, Death & Television. In de winter van 2018-2019 werkt ze mee aan hun allereerste kindervoorstelling Snöw.

Hiernaast speelde ze in On ’s occupe de vous? (KVS & Tok Toc Knock - festival, 2013),  Answer Me (Gerard Rijnders), Gondwana (de theatermaker, KVS & RITCS) en is ze gastactrice bij het collectief Bookers&Hookers.

In 2018 regisseert ze samen met Femke Stallaert 30 jongeren in tEINDDERTIJD (jongerenwerking van CC De Ploter). In opdracht van vzw De Kleine Expeditie en de stad Antwerpen schreef en regisseerde ze de theatrale vertelwandeling B’rok D’Anvers (2018 Antwerpen Barokjaar).

In het seizoen 2019-2020 maakt Nathalie samen met Annelore Crollet, Julie Delrue, Leen De Graeve, Karlien Torfs, Lizzy Timmers, Marie Szersnovicz en Lucas Van Haesbroeck de voorstelling Dochters van ondernemers/Spel in vijf bedrijven (ARSENAAL). Première op TAZ#2019.