We reizen met maar liefst vier voorstellingen van ARSENAAL en een Avond van Hoop met LAZARUS en Orde van de Dag naar Oostende dit jaar. Schrijf alvast deze topvoorstellingen op je verlanglijstje.

---

Dochters van ondernemers (Spel in vijf bedrijven) - première!

Vijf dochters van ondernemers, allen opgegroeid in het bedrijf van hun ouders, over ijzersterke familiebanden, loyaliteit en succes, maar ook over schaamte en diepe schulden. Een voorstelling van ARSENAAL. 

wo 31 juli t/m vr 2 augustus

---

Studio Shehrazade - herneming

Een dans/theatervoorstelling geïnspireerd door fotograaf Hashem El Madani die in Beirut een fotostudio had waar mensen hun ware aard en geheime fantasieën in beeld lieten brengen. Een voorstelling van Kloppend Hert en ARSENAAL.

za 3 augustus

---

De Hoop van de Dag - Avonden van Hoop

In een reeks van vijf avonden rond het thema ‘Hoop’ neemt LAZARUS er eentje voor zijn rekening. De heren van Orde van de Dag, de Lazarussen, gastschrijvers en gastmuzikanten creëren op de dag zelf een satirische actualiteitenshow. 

za 3 augustus

---

In Search of Democracy 3.0 - Belgische première

Het performanceluik van een onderzoeksproject van Lucas De Man (gastcurator van TAZ#19). Samen met o.a. Willy Thomas en Sarah Eisa gaat hij interactief op zoek naar de betekenis van democratie vroeger, nu en in de toekomst. Een voorstelling van Stiching Nieuwe Helden, ARSENAAL en Het Zuidelijk Toneel.

di 6 t/m za 10 augustus

---

Den beer heeft mij gezien - herneming

Drie actrices gaan op zoek naar de Drie Zusters van Tsjechov in het Rusland van vandaag en vooral in zichzelf, ‘met al hun dromen, gefnuikte verwachtingen en twijfels over de zin van het bestaan’. Een voorstelling van ARSENAAL.

vr 9 en za 10 augustus

---

Opgelet! De ticketverkoop loopt als een trein. Wees dus snel als je er bij wil zijn!
M
eer info over de voorstellingen en tickets via theateraanzee.be.