Eind mei en begin juni sluiten we seizoen 17-18 af met The Life of Mechelen #2 Leren en spelen. En dan zijn we klaar voor het nieuwe seizoen 18-19 dat we graag voorstellen op de seizoenspresentatie op zaterdag 2 juni. Daar mag jij uiteraard niet ontbreken!

LAZARUS, Willy Thomas en enkele gasten gidsen je op originele wijze door het aanbod 18-19: van de geheime wereld van Studio Shehrazade (Haider Al Timimi en Gorges Ocloo) over de zin en onzin van regels in Rompslomp (LAZARUS) naar BUZZ (een solo van Charlotte Vandermeersch), via Looking for Versjinin (een bewerking van Tsjechovs Drie Zusters door Sien Eggers, Jessa Wildemeersch en Sofie Palmers) naar Bagaar (coproductie LAZARUS en Toneelhuis/Guy Cassiers) en tot slot The Life of Mechelen #3 Groeipijnen. En natuurlijk mag het succesvolle Orde van de Dag ook in dit nieuwe seizoen niet ontbreken.

---

18-19 =

Naast de eigen creaties en coproducties ook tal van bijzondere gastvoorstellingen zoals De Man Is Lam van Zuidelijk Toneel/Stichting Nieuwe Helden/Lucas De Man, Drie Zusters van Zuidpool, Hamlet van Kuiperskaai/Lisaboa Houbrechts, Moussem, de familievoorstelling Geef mijn hand terug van BRONKS en last but not least: Figaro van Comp.Marius, onze eerste locatievoorstelling in de Kruidtuin!

---

Wie brengt wat, wanneer en waarom?
Je komt het allemaal te weten op zaterdag 2 juni om 20u15 bij
ARSENAAL/LAZARUS.
Gratis toegang maar graag vooraf een seintje als je komt naar onthaal@arsenaallazarus.be

• aanbod 18-19 eind mei online: arsenaallazarus.be
• seizoensbrochure 18-19 eind mei beschikbaar
• start ticketverkoop donderdag 7 juni (met een nieuw, efficiënt en gebruiksvriendelijk ticketsysteem!)

---

Vroegboekvoordeel: wie vóór donderdag 28 juni een abonnement boekt, mag gratis naar de
seizoensopening/Orde van de Dag op zaterdag 15 september om 20u15!