Stel dat er een zwart gat is waar we ons aan het alziend oog van de publieke opinie, van de maatschappij en haar moraal kunnen onttrekken en ongeremd onszelf kunnen zijn, afgepeld van uniformen, codes en predestinatie, vrij om te zijn en om lief te hebben. Studio Shehrazade is zo’n plek. Daar vinden twee mannen, van Ghanese en Irakese afkomst, mekaar. Daar sneuvelen de taboes die hen weerhielden. What happens in the Box, stays in the Box.

De acteurs/dansers sarren de begrenzing van hun vrijheid. Hoe beangstigend zijn hun wildste dromen, hoe diep is hun verlangen nu dat tastbaar wordt? Hoe ver of hoe dichtbij geraken ze bij de ander? Hoe groot is de druk van de buitenwereld die hen opwacht en de angst voor de enige getuige van hun ware gelaat, de geliefde ander?

Spel: Haider Al Timimi en Gorges Ocloo, regie: Haider Al Timimi, choreografie: Georgina Del Carmen Theunissen, co-regie: Renée Goethijn, dramaturgie: Bart Capelle, scenografie: Sven Roofthooft, lichtontwerp: Reynaldo Ramperssad, kostuum: Marij Debrabandere. Een productie van Kloppend Hert en ARSENAAL/LAZARUS in coproductie met Vooruit Gent en C-TAKT Genk.

Lees het interview in De Morgen: "Mannen mogen nog altijd niet kwetsbaar zijn"

---

za 13 oktober - première
do 18, vr 19 en za 20 oktober (*) - i.s.m. CCMechelen
telkens om 20u15 bij ARSENAAL/LAZARUS

Reserveer je tickets!

(*) EXTRA tijdens de laatste voorstelling: Studio SPOON 
Het Mechels LGBT-collectief SPOON brengt holebi’s en vrienden bij elkaar in de vorm van party’s en optredens. Op za 20 oktober transformeren zij onze foyer om tot Studio SPOON. Ze sluiten de laatste voorstelling van Studio Shehrazade bij ARSENAAL/LAZARUS af met jazzy optredens en De Oerwout DJ achteraf.