Op do 8 maart gaat bij ARSENAAL/LAZARUS Muy Complicado in première. Een wervelende tragikomische voorstelling, geïnspireerd door de films en thema’s van de Spaanse cineast Pedro Almodovar. Een wereld van vrouwen, travestieten, homo’s en gepassioneerde criminelen. Met fel gekleurd pathos en drama boren de personages een emotionele plek aan die groter is dan het leven zelf. De dingen des levens worden uitvergroot met maar één doel: (h)erkenning en troost. Van en met Laurence Roothooft, Els Olaerts, Isabelle Van Hecke, Randi De Vlieghe en Steven Beersmans.

di 6 t/m zo 18 maart bij ARSENAAL/LAZARUS
info en tickets

---

In deze context kon een samenwerking met het Mechelse Filmhuis niet uitblijven. We zijn hen dan ook erg dankbaar en kunnen niet wachten om twee klassiekers van Almodovar opnieuw op groot scherm te bekijken!

  • Hable Con Ella
    ma 19 februari om 20u30 in het Filmhuis
    mét inleiding door de spelers/makers van Muy Complicado
  • Todo Sobre Mi Madre
    ma 5 maart om 20u30 in het Filmhuis

---

Voor theater- én filmliefhebber hebben we een exclusieve promotie!

  • Op vertoon van je theaterticket van Muy Complicado in het Filmhuis betaal je voor zo’n Almodovar-filmavond slechts 4 euro i.p.v. 6 euro.
  • Wie zo’n Almodovar-filmavond bijwoont, kan die avond een theaterticket voor Muy Complicado kopen voor slechts 10 euro i.p.v. 15 euro.