LGBT-collectief SPOON nodigt M/V/X uit op Studio SPOON: een cosy avond waar we ons laten inpalmen door de straffe dans/theatervoorstelling Studio Shehrazade en nadien laten meevoeren met jazzy optredens en De Oerwout DJ achteraf. 

Studio Shehrazade is een dans/theatervoorstelling over ‘vrij om te zijn en lief te hebben’. Deze voorstelling is geïnspireerd op het werk van fotograaf Hashem El Madani die in Beiroet een discrete fotostudio runde, waar mensen hun ware aard en geheime fantasieën in beeld lieten brengen. For their eyes only. Studio Shehrazade wil de grenzen aftasten van de perceptie die sommige culturen hebben op homoseksualiteit en wil de fobie en daaruit volgende (gruwel)daden aan de kaak stellen. Studio Shehrazade wil niet in een stereotiepe benadering van het thema vervallen, maar op een eenvoudige gevoelsmatige manier de issues blootleggen die we met genderdifferentiatie hebben.

meer info over de voorstelling

---

SoFie & BAND
= Intiem zingen over kleine dingen

SoFie brengt speciaal voor deze editie een mix van eigen Nederlandstalige nummers en covers. Aangevuld met twee fantastische muzikanten uit het Mechelse start SoFie & band deze muzikale avond! --> https://www.sofiemetgrotef.be

GEERT & MAARTEN 
= Unplugged atmospheric pleasure

Geert & Maarten zijn zoals Bert en Ernie, zie je de ene dan is de andere zeker in de buurt. Met hun gitaar en sweet voices brengen ze iedereen in de stemming.

DE OERWOUT DJ 
= Harmonic music for eclectic people

De Oerwout DJ brengt zijn meest zoete plaatjes mee. Ideaal bij een glas wijn en een goed gesprek, al smaken de deuntjes ook bij een Cola Zero. --> https://www.instagram.com/de_o... 

DISCRETE FOTOSTUDIO
= For your eyes only

Een fotostudio in het meest discrete hoekje van het gebouw. Laat je ware aard en geheime fantasieën in beeld brengen. What happens in the Box, stays in the Box. 

---

za 20 oktober om 20u15 
bij ARSENAAL/LAZARUS 

Reserveer je tickets!
Studio Shehrazade + Studio SPOON = 15 euro