Iemand van ons van Tristero is een voorstelling vol grote en kleine uitspraken. De clichés, citaten en geheimen volgen elkaar in hoog tempo op: over de Politiek, de Liefde en de Mens. De spelers leveren zo een ontwapenend grappige en onverwachte inkijk in hun privéleven en gedachtewereld. In die stroom van banale én interessante, scherpe én vage uitspraken, verschijnt de mens: kwetsbaar of sterk, eenzaam of niet, eerlijk en vals tegelijk.

Concept en tekst: Peter Vandenbempt. Met Mark VerstraeteBob De MoorKristin ArrasMieke VerdinMieke De Groote en Els Olaerts.

In de context van deze voorstelling denken we met veel warmte ook terug aan Sam Bogaerts en Reinhilde Decleir, van wie we helaas afscheid moesten nemen.

---

‘Door de weloverwogen afwisseling van de grote en kleine dingen des levens wordt de voorstelling een speels, grappig, maar vooral heel open en menselijk portret, met alle aspecten die daarbij horen. (…) De regie, de vaart en het spelplezier van deze zes maken dat Iemand van ons ook iets eigenzinnigs en unieks geworden is.’ - Magali Degrande, Het Nieuwblad

bekijk de Bruzz-reportage: 'Acteurs verklappen elkaars geheimen' 
bekijk het interview op MENT TV: 'Ode aan Vlaanderens groten' 

---

za 21 mei om 20u15
zo 22 mei matinee om 15u
bij ARSENAAL/LAZARUS
i.s.m. Cultuurcentrum Mechelen
info en tickets

Opgelet: op zondagnamiddag 22 mei trekt de Hanswijkprocessie door de stad Mechelen. Daardoor zal er in de buurt van ARSENAAL/LAZARUS minder parkeergelegenheid zijn en worden sommige straten tijdelijk voor verkeer afgesloten.