Boodschap van State of the Arts / SOS Relief: to close the gap

We stellen een experiment voor: iedereen met een vast of voldoende groot inkomen engageert zich om via SOS Relief (gedurende een half jaar) elke maand € 50, € 100, € 200 of € 400 van zijn/haar/hun maandinkomen over te maken aan telkens iemand anders die het nodig heeft. Niet alleen uit solidariteit met al wie momenteel geen financiële stabiliteit kent, maar ook als ondersteuning van de ecosystemen in het hele kunstenveld (veel betrokkenen zijn kunstenaars/cultuurwerkers) én in de samenleving als geheel. Van die ecosystemen hangt de levensvatbaarheid van ieders bezigheden af.

Daarvoor voorzien we binnen SOS Relief een nieuwe vorm van betrokkenheid: de ‘Golden Reliever’. Als Golden Reliever krijg je elke maand, een half jaar lang, van SOS Relief een mail met de vraag om een vast bedrag over te schrijven aan iemand anders. Klik hier en teken vandaag in. Je kan deze afspraak op elk moment cancelen, mocht je situatie veranderen en het niet meer toelaten om elke maand te doneren. En natuurlijk is er nog altijd de optie om eenmalig te doneren.

Dank!
State of the Arts

state-of-the-arts.net/s...

---

Boodschap van NUT (Orde van de Dag) / crowdfunding 

We voelen ons enorm gesteund door ons publiek, de NUT-vrienden, nieuwe Vrienden, de culturele sector, onze medebewoners van het Berlijnplein, subsidiënten en de gemeente. Iedere dag komen er steunbetuigingen binnen. Trouwe fan Elly Verkleij – van makelaardij WelWonend – heeft een crowdfundactie voor ons opgezet. Bezoekers doneren massaal op onze site of worden Vriend van het NUT. Eenmalig doneren en Vriend worden (vanaf €5,- per maand) kan overigens nog steeds. 

We houden jullie via deze site op de hoogte van alle ontwikkelingen. 

Ontzettend bedankt allemaal voor jullie steun en hopelijk tot snel!

www.nieuwutrechtstonee...