The Life of Mechelen is een theatervoorstelling, een verhalenshow waarin de stadsbewoners aan het woord worden gelaten, begeleid door professionele theatermakers. Iedereen die bereid is zijn/haar verhaal of ervaringen te delen met het publiek, kan zich aansluiten bij het Stadsgezelschap, dat ondertussen een dertigtal leden telt. 

The Life of Mechelen omvat vijf afleveringen, gespreid over vijf jaar (van 2017 tot 2021). Per episode komt een cruciale levensfase aan bod.

Na Het prille begin (september 2017), Leren en spelen (mei 2018) en Groeipijnen (mei 2019) is het Stadsgezelschap klaar voor Op eigen benen / In de wereld.

---

THE LIFE OF MECHELEN #4 
OP EIGEN BENEN / IN DE WERELD

Deze vierde editie focust op de levensfase van 18 tot 40 jaar: het volwassen worden, op eigen benen staan, het ontdekken van de wereld en het settelen in het leven. Na de woelige jaren van de puberteit is de jongvolwassene met het bereiken van 18 jaar officieel klaar om eigen keuzes te maken. Gaan studeren, werken of toch eerst de wereldreis als intermezzo? Langzaam rukt men zich los van de verwachtingen van ouders en omgeving en begint men zelf verantwoordelijkheid te dragen voor zijn beslissingen. Sommigen trouwen, kopen een huis en beginnen aan kinderen, anderen houden zo lang mogelijk vast aan een bestaan van onbezonnenheid en vrijheid. Hoe is dat allemaal doorheen de tijd veranderd? Verwacht je aan verhalen van mensen die een leven inrichten, twijfelend en voorzichtig, doortastend en vastberaden, die vallen en opstaan bij het zoeken naar hun plek in de wereld.

---

TICKETS
€ 10 / 6 (-18 jaar) / 2 (UiTPAS met kansentarief) 

ABO   
Deze voorstelling kan opgenomen worden in het abonnement.
Vroegboekvoordeel! Wie vóór donderdag 27 juni bij ARSENAAL/LAZARUS een abonnement boekt, mag gratis naar de Seizoensopening: Orde van de Dag op zaterdag 14 september.

Data en tickets

do 2.04.20 | 20:15 ARSENAAL/LAZARUS TICKETS i.s.m. Cultuurcentrum Mechelen
vr 3.04.20 | 20:15 ARSENAAL/LAZARUS TICKETS i.s.m. Cultuurcentrum Mechelen
za 4.04.20 | 15:00 ARSENAAL/LAZARUS TICKETS i.s.m. Cultuurcentrum Mechelen