Wij hopen uiteraard dat deze voorstelling gespeeld kan worden maar door COVID-19 is de kans groot dat wij onze zaalcapaciteit tijdelijk zullen moeten beperken. We volgen hierin de adviezen van de cultuursector, de experten en de Nationale Veiligheidsraad en zullen daarover op tijd communiceren. De start van onze ticketverkoop hebben we alvast uitgesteld tot september 2020.

---

In het kader van het stadproject De Grond der Dingen – lanceerden ARSENAAL/LAZARUS en Museum Hof van Busleyden vorig seizoen Soirée Carré. Een reeks lezingen, gesprekken en workshops, elke eerste donderdagavond van de maand (behalve in juli, augustus en september), met inspirerende uiteenzettingen door kunstenaars, filosofen, sociologen, stedenbouwkundigen en andere experten. Nadien gingen we telkens met elkaar in dialoog en zochten we naar verdieping. Thema's zoals duurzaamheid, ecologie, inclusiviteit, wonen, mobiliteit en levenskwaliteit liggen veel mensen, met het oog op de toekomst, nauw aan het hart.

Soirée Carré was meteen een succes. We organiseren dan ook graag een tweede seizoen. De stad (her)denken, de stad (her)verbeelden, de stad maken, kraken en/of smaken. Een stad waarin de burger zelf aan zet is. 

Tijdens de expo The Neverending Park organiseren we elke donderdag een Soirée Carré Plus met het weekthema als uitgangspunt. Via de links bij 'data en tickets' kom je te weten wie er op de volgende Soirée Carré Plus te gast zal zijn. 

---

VOOR WIE? 
Voor iedereen die actief betrokken wil zijn bij de ontwikkeling van de stad. Je hoeft nog geen idee ingediend te hebben om deel te nemen aan de Soirées.

---

WANNEER? 
Elke donderdag om 20u in The Neverending Park - Museum Hof van Busleyden.
Betaal éénmalig 5 euro voor neverending toegang tot alle activiteiten in The Neverending Park.

Data en tickets