Wij willen ons publiek niet nodeloos in gevaar brengen met het risico op de verdere verspreiding van het COVID-19-virus. Daarom annuleren wij alle voorstellingen t/m zondag 19 april. Dit wil zeggen dat de voorstellingen van Outside In + WORD WA(a)R volledig geannuleerd worden. De tickets voor deze voorstelling worden terugbetaald. Dit kan enige tijd in beslag nemen. Onze oprechte excuses voor dit ongemak.

---

ARSENAAL/LAZARUS geeft jong Mechels talent graag een podium en een inspirerend aanbod. Dit seizoen slaan we opnieuw met H30, Cultuurcentrum Mechelen, TransfoCollect en Waka Waka Generation de handen in elkaar, onder de noemer Outside In. Inspraak, ideeën en suggesties van de jongeren zelf zijn zeer belangrijk. Het is nu nog te vroeg om te vertellen wie wat zal brengen. Houd daarom onze site, e-brief, Facebook en Instagram in het oog. 

---

Eén avond is wel al ingevuld: WORD WA(a)R. ‘Battle theater’ door ervaren slam poëten, rappers en comedians. Vanuit een bepaalde stelling of personage vuren ze scherpe en hilarische teksten af op hun tegenstander en het publiek. Het publiek mag reageren en een winnaar kiezen. Een mengeling van inhoudelijke thema’s zoals Vegan vs. Vleesindustrie of Leopold II vs. Koning Filip en lichtvoetige thema’s zoals België vs. Nederland of De Driehoek vs. De Cirkel. ‘Recht in je smoel poëzie’ met een humoristische inslag en kritische ondertoon.

---

TICKETS 
€ 8 / 1,5 (UiTPAS met kansentarief) 

ABO
Deze voorstelling kan opgenomen worden in het abonnement.

  • WORD WA(a)R:
  • bedacht en gecoördineerd door Pieter Cools en Seckou Ouologuem voor Akulte vzw
  • met steun van Het Vlaams Fonds voor de Letteren en Het Bos
  • met actieve inbreng van Tom Driessen, Simon Den Haerynck, Anne Dockx, Prisca Agnes Nishimwe, Manu Moreau, Martijn Nelen, Christopher Blok en Luan Buleshkaj

Data en tickets

vr 17.04.20 | 20:15
ARSENAAL/LAZARUS
organisatie: Cultuurcentrum Mechelen