Wij hopen uiteraard dat deze voorstelling gespeeld kan worden maar door COVID-19 is de kans groot dat wij onze zaalcapaciteit tijdelijk zullen moeten beperken. We volgen hierin de adviezen van de cultuursector, de experten en de Nationale Veiligheidsraad en zullen daarover op tijd communiceren. De start van onze ticketverkoop hebben we alvast uitgesteld tot september 2020.

---

Vier jaar geleden lanceerde ARSENAAL/LAZARUS Orde van de Dag exclusief in Vlaanderen: een satirische actualiteitenshow, op één dag gemaakt. Het succesvolle format ontsproot in 2011 aan het brein van enkele maatschappijkritische Utrechtse theatermakers die ook vol overgave bijdroegen aan de tien (!) edities in Mechelen.

Ter plekke geschreven teksten en muziek, soms nog tijdens de voorstelling zelf, gespeeld met het blad in de hand, dat is zowat de essentie van dit zenuwslopende theateravontuur. Een poging om orde te brengen in het nieuws van de dag mét de garantie op volslagen wanorde, maar steeds ook, onverhoopt, de magie van het moment. 

Schrijvers, spelers en muzikanten creëren een avond ter plekke. Je ziet hen zwoegen, zweten, uit hun rol vallen en er weer in duiken. Jouw aanmoedigingen en ideeën zijn welkom. 

Dit seizoen zijn er drie nieuwe edities. Wacht niet te lang met reserveren!
Welke gasten we uitnodigen, ontdek je via onze site, nieuwsbrief en sociale media.

---

TICKETS

€ 15 / 12 / 10 / 7 (-18 jaar) / 3 (UiTPAS met kansentarief)

ABO

Orde van de Dag kan je opnemen in je abonnement en in de voordelige abonnementsformule 'Theater op dinsdag'.

  • LAZARUS en NUT
  • ---
  • Ontdek enkele dagen voor de voorstelling wie de gasten zijn!
  • ---
  • foto's Raymond Mallentjer

Data en tickets

di 10.11.20 | 20:15
ARSENAAL/LAZARUS