Vorig seizoen lanceerde ARSENAAL/LAZARUS Orde van de Dag exclusief in Vlaanderen, een satirische actualiteitenshow, op één dag gemaakt. Een format van een stel Utrechtse theatermakers, in Nederland al enkele jaren een groot succes. Maar ook hier is het enthousiasme groot voor deze aparte theatervorm die zich het best laat vergelijken met een jamsessie. Ter plekke geschreven teksten en muziek, soms nog tijdens de voorstelling zelf, gespeeld met het blad in de hand, dat is zowat de essentie van dit zenuwslopende theateravontuur. Een poging om orde te brengen in het nieuws van de dag mét de garantie op volslagen wanorde, maar steeds ook, onverhoopt, de magie van het moment.

Net als vorig jaar laten we Orde van de Dag een paar keer terugkomen tijdens het seizoen. Met de vaste waarden van Orde van de Dag, LAZARUS, gastschrijvers, gastspelers en gastmuzikanten. Je kent het concept nog niet? Kom het dan zeker live ontdekken!

---

‘Het lijkt wel alsof het Belgisch-Nederlands project steeds meer aan voedingsbodem wint. Zeker bij het jonge publiek. Mechelse jongeren lijken wel te smullen van de Orde der actualiteitsverslinders.’
Bart Liekens – Chez Bartizze

Data en tickets

do 12.10.17 | 20:15 Laatste tickets
di 9.01.18 | 20:15 Laatste tickets € 15/12/10/6 (-18 jaar)
do 22.03.18 | 20:15 Laatste tickets € 15/12/10/6 (-18 jaar)

In de pers