en avant is een rondreizende theatercarrousel van vier voorstellingen in vier steden. Een nieuwe samenwerking van ARSENAAL/LAZARUS, Zuidpool, Compagnie Cecilia en Het nieuwstedelijk.

---

Wat is de toekomst van het collectief?

De zeven pas afgestudeerde spelers/makers van collectief NOK organiseren eind maart 2021 de tweede editie van NOK festival. In de aanloop naar het festival onderzoeken ze ‘het collectieve’, zowel binnen als buiten de theatermuren. Op en avant organiseren ze een reflectiemoment waarin ze die zoektocht samen voeren met publiek en gastsprekers. Na een ‘geschiedenis van het collectief in vijftien minuten’ nodigen ze iedereen uit om in verschillende rondetafelgesprekken mee te denken over vragen als: Wat is een collectieve ruimte? Wanneer is intellectueel eigendom een collectief bezit? Hoe horizontaal is een horizontale structuur? Hoe slaan we bruggen in een steeds individualistischere wereld?

Iedereen is welkom om mee in gesprek te gaan! 

---

PRAKTISCH
Zo 25 oktober bij ARSENAAL/LAZARUS. We starten om 11u.
Wij voorzien brandstof (koffie en lunch) terwijl jij van gedachten wisselt.
Je deelname en lunch zijn gratis, reserveren is verplicht. Volzet! 

Aansluitend kan je de voorstelling Glory Box van Mira Bryssinck bijwonen om 14u30.
Reserveer hier je ticket!

---

Ontdek hier alles over en avant bij ARSENAAL/LAZARUS

  • Collectief NOK is Anke Somers, Runa Robbroeckx, Egon Schoelynck, Anaïs Jansen, Kyra Verreydt, Tom Voet en Ellis Meeusen
  • ---
  • foto Koen De Hauw

Data en tickets