PEUK is een Belgische indierockband die bestaat uit zangeres/gitariste Nele Janssen, drummer Dave Schroyen (Fence, Birds That Change Colour, Millionaire, Creature with the Atom Brain) en bassist Jacques Jacky Willems (Heisa). De muziek wordt vaak vergeleken met die van grungebands als Nirvana en punkbands als Cocaine Piss.

De band bracht begin 2019 haar debuutalbum 'Peuk' uit, dat zeer goed werd onthaald door de Vlaamse pers. De band speelde al talrijke zalen en festivals plat, onder meer op Pukkelpop en Leffingeleuren.

facebook.com/peukbook
peuk.bandcamp.com/album/peuk   

---

TUFF GUAC is het cowboy garage pop solo project van Rafael Valles Hilario.

Nadat hij ervaring opdeed met verschillende garagepunkbands in de underground scene, ontstond de drang om melodieuzere popmuziek te maken. Zo kwam het debuutalbum “Green and Handsome” tot leven. Een galmgulzig garagepop album boordevol catchy meezingers. Rafael nam de plaat alleen op in een verlaten huis met behulp van wat instrumenten, een taperecorder en een handvol microfoons.

Achteraf kroop hij met Wim De Busser (The Colorist Orchestra, Zita Swoon, Helmut Lotti …), Jasper Suys en Gert-Jan Van Damme (Jerry Lada) in het repetitiekot en groeide Tuff Guac uit tot een live sensatie waar dansbaarheid en rock-'n-roll zich mooi vinden. Met deze originele mix raakte Tuff Guac onder andere in de finale van Humo’s Rock Rally 2022 en gaan ze binnenkort op Europese tournee.

facebook.com/tuffguac 
bellybuttonrecords.bandcamp.com/album/green-and-handsome  

---

za 27 mei, 20u
Café ARSENAAL
VVK -25 jaar € 10 / VVK € 12 / kassa € 15
UiTPAS Mechelen met kansentarief € 2,50

Data en tickets