Ook ARSENAAL/LAZARUS deelt de bezorgdheid over de evolutie van COVID-19 en sluit t/m 31 december 2020 de deuren. Alle voorstellingen tot eind dit jaar werden geannuleerd. Tickets werden intussen terugbetaald. 

In deze moeilijke periode willen we jullie toch graag nog op een alternatieve manier cultuur, verstrooiing, verdieping, steun en/of troost bieden. Door livestreaming van boeiende lezingen, gesprekken, interviews, optredens, work in progress,… Het exacte programma vind je op deze site. We informeren je uiteraard ook hierover via onze diverse communicatiekanalen. 

Samen moeten en zullen we het tij keren. We wensen iedereen nog veel moed en geduld en hopen vooral dat jullie gezond blijven!  

---

'De mensen moeten dat niet weten, ze snappen toch niet wat dat is. 
En wat gaat ge dan vertellen? 
Ge weet daar niets van.'

Vijf dochters groeiden op in een familiebedrijf: van groentetelers met middelgrote serres en bouwaannemers met bestofte camionetten, tot croissanteriezaken die na een aantal jaren de taarten vervingen door beha’s. De living was een showroom, de keukentafel een vergadertafel, de werkvloer was hun speeltuin.

Aan de hand van beelden uit hun kindertijd gaan vijf theatermaaksters op zoek naar de betekenis van werk vandaag. Leven wij om te werken of werken wij om te leven?

--- 

'Dochters van ondernemers levert een genuanceerd portret op van de stilaan verdwenen wereld van ‘kleine zelfstandigen’. Het is documentair theater, dat vooral boeit doordat de actrices overduidelijk weten waarover ze spreken. Ze schetsen een kleurrijke wereld, die in niets lijkt op de huidige maatschappij van nullen, eentjes en eindeloze zelfbespiegeling. Dat geeft het stuk ook een melancholische ondertoon.' (Pieter T'Jonck, pzazz)

---

ABO 
Je kan Dochters van ondernemers opnemen in je abonnement

TICKETS
€ 15 / 12 / 10 / 3 (UiTPAS met kansentarief)
Alle tarieven en info over de kortingen vind je hier

Downloads

Data en tickets

In de pers