Ook ARSENAAL/LAZARUS deelt de bezorgdheid over de evolutie van COVID-19 en sluit t/m 31 december 2020 de deuren. Alle voorstellingen tot eind dit jaar worden geannuleerd. Tickets worden terugbetaald. We nemen daarvoor persoonlijk contact met je op.  

We bekijken achter de schermen of we in deze moeilijke periode toch nog op een alternatieve manier cultuur, verstrooiing, verdieping, steun en/of troost kunnen bieden. Door opnames, streaming en/of andere. Maar zover zijn we nog niet. Uiteraard houden we jullie op de hoogte via al onze communicatiekanalen.  

Samen moeten we het tij keren. We wensen iedereen nog veel moed en geduld en vooral dat jullie gezond blijven!

---

'De mensen moeten dat niet weten, ze snappen toch niet wat dat is. 
En wat gaat ge dan vertellen? 
Ge weet daar niets van.'

Vijf dochters groeiden op in een familiebedrijf: van groentetelers met middelgrote serres en bouwaannemers met bestofte camionetten, tot croissanteriezaken die na een aantal jaren de taarten vervingen door beha’s. De living was een showroom, de keukentafel een vergadertafel, de werkvloer was hun speeltuin.

Aan de hand van beelden uit hun kindertijd gaan vijf theatermaaksters op zoek naar de betekenis van werk vandaag. Leven wij om te werken of werken wij om te leven?

--- 

'Dochters van ondernemers levert een genuanceerd portret op van de stilaan verdwenen wereld van ‘kleine zelfstandigen’. Het is documentair theater, dat vooral boeit doordat de actrices overduidelijk weten waarover ze spreken. Ze schetsen een kleurrijke wereld, die in niets lijkt op de huidige maatschappij van nullen, eentjes en eindeloze zelfbespiegeling. Dat geeft het stuk ook een melancholische ondertoon.' (Pieter T'Jonck, pzazz)

---

ABO 
Je kan Dochters van ondernemers opnemen in je abonnement

TICKETS
€ 15 / 12 / 10 / 3 (UiTPAS met kansentarief)
Alle tarieven en info over de kortingen vind je hier

Downloads

Data en tickets

za 28.11.20 | 20:15
cultuurcentrum Merksem
-> geannuleerd wegens corona
do 3.12.20 | 20:30
CC Coloma Sint-Pieters-Leeuw
-> geannuleerd wegens corona
do 10.12.20 | 20:15
ARSENAAL/LAZARUS Mechelen
-> besloten voorstelling / geannuleerd wegens corona

In de pers