Elke laatste vrijdag van de maand tussen 16u en 19u stellen we het Café van ARSENAAL/LAZARUS open om samen met mensen die geen of moeilijk toegang vinden tot de wereld van kunst, cultuur en vrije tijd te zoeken naar dat wat ons (ver)bindt. Een traject met verschillende Mechelse sociale en culturele partners.

Tijdens het Cultuurcafé onderzoeken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen, door te luisteren, te delen en door kleine artistieke prikkels uit te proberen. Een toegankelijke plek waar alle partners en liefhebbers van onze Mechelse cultuurwereld welkom zijn om steentjes bij te dragen en cultuurparticipatie mogelijk te maken. 

---

vr 27 mei
geen Cultuurcafé

vr 24 juni
programma volgt

Mail naar lina@arsenaallazarus.be voor meer info.

---

Dit initiatief is ontstaan vanuit het project “Over Culturele Bruggen”; een samenwerkingsverband van De Keeting vzw, De Lage Drempel vzw, J@M vzw – El Kantra, ARSENAAL/LAZARUS, Zwemmen in Brak Water, Demos vzw, met de steun van Stad Mechelen.  

*Cultuur is een begrip waar mensen recht op hebben, alsook een werkwoord om te blijven verbinden, verrijken, versterken van verbondenheid en solidariteit binnen een Stad, een buurt, een gezin, een individu.

Data en tickets

vr 24.06.22 | 16:00
ARSENAAL/LAZARUS Mechelen