Café ARSENAAL is ‘méér café’ dan een ‘gewoon café’. Het is deel van de werking van ons theater en haar inclusief verhaal. Hier worden pintjes getapt, waters geschonken en koffies gedronken met een missie. Na onze voorstellingen in de grote zaal kan je hier de fijnste gesprekken voeren, in het bijzijn van de artiesten. Maar dit café krijgt ook een eigen smoel met een eigen programmatie en daarbovenop een vaste openingsdag op donderdagavond, van 18u tot middernacht. 

In Café ARSENAAL willen we de deuren openen voor het meerstemmige en veelkleurige Mechelen. Voor de jonge garde, nieuw of ongekend en nog onbemind talent, maar evengoed artiesten met al heel wat ervaring zijn hier welkom. Allen met hun achterban. Hier kan iedereen uit Mechelen en omstreken - jong en oud - elkaar beter leren kennen en zich thuis voelen op een plek waar het creatieve inspireert en samenbrengt. Laagdrempelige evenementen, muziek en podia zonder schotten maken van Café ARSENAAL een open en gezellig café!

We zijn erg enthousiast om samen met de dynamische en ervaren cafébaas Jef Deleu, onze schouders te zetten onder deze werking.

openingsuren: elke donderdag van 18u tot middernacht
+ als er iets te doen is bij ARSENAAL/LAZARUS